Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Κρυονέρι

Συνεχίζουμε δυναμικά, μιας και υλικό υπάρχει άφθονο. Πλέον, εκτός από τα άρθρα, θα σας δίνουμε και τα τηλέφωνα των εκάστοτε δημάρχων-αντιδημάρχων-υπευθύνων, για να μπορείτε να τους παίρνετε και να τους συγχαρείτε για τα πανέμορφα μέρη που διατηρούν. Τα σχετικά τηλέφωνα μπορείτε να τα βρίσκετε και στις επίσημες ιστοσελίδες κάθε Δήμου-Κοινότητας, αλλά εμείς λέμε να σας κάνουμε την ζωή ευκολότερη.

Περνάμε στο Κρυονέρι, λοιπόν. Για να δούμε τι λέει στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας ( http://www.kryoneri.gr/ ) :

το Κρυονέρι είναι ένας μικρός παράδεισος όπου κυριαρχεί το πράσινο των δέντρων και το πολύχρωμο των λουλουδιών. Το φυσικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα πλούσιο με ψηλά κωνοφόρα δέντρα, πεύκα, πλατάνια και τις περίφημες αργυρόφυλλες λεύκες που έχουν ηλικία πάνω από 100 χρόνια. Οποιοδήποτε όμως δρόμο του οικισμού κι αν αποφασίσει κανείς να περπατήσει, θα βρεθεί μπροστά σε χρωματικές και ηχητικές εκπλήξεις, που μόνο η ίδια η φύση μπορεί να δημιουργήσει.

Προφανώς, μιλάμε για τον Παράδεισο στην Γη. Φωτογράφε, δώσε υλικό...


Σωστός ο παίκτης. Όπως παρατηρείτε, η φύση παίζει κυρίαρχο ρόλο σ' αυτήν την μικρή κοινότητα. Τα πουλάκια κελαηδάνε, οι μέλισσες βουίζουν, τα ζουζούνια ζουζουνίζουν και τα σκυλάκια........

ΜΑX,poisoned January 2008

MARLEEN,poisoned Jan.2008


MILVA,poisoned Jan.2008
ROBIN,poisoned Jan.2008


..... δηλητηριάζονται.


Στοιχεία επικοινωνίας επίγειου Παραδείσου:

Τηλέφωνο: 210 8161354 - 210 8161683, Fax: 210 8161684


E-mail: koinotita@kryoneri.gr

Πρόεδρος Κοινότητας: Ιωάννης Καλαφατέλης


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ Θερμά, θα θέλαμε να κάνουμε χρήση της φωτό με το μαύρο σκυλάκι με ψώρα από Σαλαμινα σε καμπάνια της ΠΦΟ αναφέροντας την προέλευση. Θα χρειαστούμε έγκριση από τον φωτογράφο, τα στοιχεία του και τη φωτο σε υψηλή ανάλυση, αν φυσικά δέχεστε να μας την παραχωρήσετε. Μπορώ, αν θέλετε, να σας στείλω και προσχέδιο της αφίσας μας.
Ευχαριστώ πολύ.